Ervaringen van ouders met onze kraamzorg

 

We ontvangen elke dag leuke reacties. We kunnen dit niet allemaal plaatsen. Daarom vind je hieronder een kleine selectie.

 

Claudia was een geweldige kraamverzorgende. Vriendelijk voor familie en bezoek, hartelijk voor het gezin. Vakkundig, zeer betrokken, prettig en gezellig in de omgang, met humor en tussendoor deed ze alles. Van sanitair, stofzuigen en steriliseren tot en met rust en met toewijding zorgen voor onze baby. Aandacht voor de ietwat problematische borstvoeding en de kraamvrouw en kraamheer in de gaten houden. Een top start voor ons uitgebreide gezin!

Familie Lemstra te Rotterdam

 

Ik ben zeer tevreden over onze kraamverzorgende die ons begeleid heeft. Ik ben zeer te spreken over haar werkhouding en over haar medeleven met onze gezinssituatie. Ben zeer positief over kraamverzorgende Irma!

Familie Marijnen, Schiedam

 

Een topkraamtijd gehad dankzij een kraamverzorgende (Manon) die hart voor haar vak heeft!

Familie Saky, Zwijndrecht

 

Kraamverzorgende Charlotte doet haar werk met veel plezier en passie. Daardoor hebben wij een fijne kraamweek gehad. Ik heb ook veel van haar geleerd. Ze heeft mij veel laten zien (rondom de verzorging van mijn kindje) en het daarna zelf laten doen. Dit vond ik zeer prettig!

Familie Spronken, Dordrecht

 

Terug naar homepage