Tijdelijk krijg je nu een set zachte XXL hydrofiele multidoeken met hippe zwart-wit print cadeau bij je inschrijving. Schrijf je in via onze website of via je zorgverzekeraar.

Multidoeken zijn een must have voor moeder en baby. De set bestaat uit 3 hydrofieldoeken van Jollein. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en super zacht, goed absorberend en ademend. Fijn voor de tere huid van een pasgeboren baby.

 

Ook zijn ze extra groot (115 x115 cm). Ideaal om je baby mee af te drogen na het bad. Maar ook te gebruiken als omslagdoek, spuugdoek, over het aankleedkussen, tijdens voedingen, als laken/deken in het ledikant, op de zitting van de maxi cosi/autostoel bij warm weer of ter bescherming tegen de zon en de wind. Onmisbaar dus om je kind heerlijk te verzorgen!

 

Let op:

  • Baker niet in tijdens de kraamweek en overleg hierover na de kraamweek met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).
  • Sluit de kinderwagen nooit af met een (hydrofiele) doek. Zorg voor voldoende ventilatie in verband met oververhitting.

Voorwaarden welkomstcadeaus

  • Na definitieve inschrijving via Kraamzorg de Eilanden of de zorgverzekering ontvang je van ons per post een bevestigingsbrief, waarin staat welk welkomstcadeau je ontvangt;
  • Je ontvangt het welkomstcadeau tijdens het intakegesprek bij jou thuis;
  • Wijzigingen en rechten van de actievoorwaarden zijn voorbehouden.