• Debbie

  Debbie

  Kraamverzorgende
  Ieder gezin heeft zijn routines en ik vind het heel leuk om ervoor te zorgen dat het gezin toch nog zijn eigen “ding” kan blijven doen, ondanks dat er een vreemde in huis is. Het werk is leuk omdat het altijd weer een goed gevoel geeft wanneer je een gezin achter laat die de zorg voor een nieuw gezinslid aan kan!
 • Colinda

  Colinda

  kraamverzorgende
  Het wonder van het nieuwe leven is iets wat steeds weer erg mooi is om te zien; dat prille leven en de gelukkige jonge ouders maken de kraamzorg tot iets moois! Ik heb veel mooie ervaringen bijvoorbeeld die keer dat ik op een schip werkte. Ook de bevallingen vergeet je niet snel!
 • Jannie

  Jannie

  Kraamverzorgende
  Mijn mooiste moment is al van heel wat jaartjes geleden. Ik heb toen onverwachts de bevalling met de kraamvrouw alleen gedaan. De vader en huisarts waren er toen niet bij! Het ging gelukkig allemaal goed. Het was inmiddels haar 4e kindje. Onvergetelijke momenten!
 • Arianne

  Arianne

  Kraamverzorgende
  Wat een mooi beroep hebben wij toch!! Het zorgen voor de baby, de ouders en het gezin. De eerste dagen in elk gezin zijn altijd heel bijzonder en belangrijk voor een goede start en ontwikkeling van de baby nu en in de toekomst. Ik hoop als kraamverzorgende nog vele mooie ervaringen mee te maken .
 • Anneke

  Anneke

  kraamverzorgende
  Ik wilde graag kraamverzorgende worden want het leek me een geweldig beroep! Ik wist wat het inhield want mijn zus is ook kraamverzorgende. Het blijft ook een geweldig mooi beroep want het is toch uniek dat je als kraamverzorgende bij de mensen in huis komt om hun kindje te verzorgen!
 • Anja

  Anja

  kraamverzorgende
  Het is voor mij steeds weer een uitdaging om een kraamgezin bij te staan en nieuwe dingen te leren. Het geeft mij voldoening als een kraamgezin tijdens de kraamweek de baby goed leert kennen en de tijd en de rust kan nemen om te genieten van de kleine!
 • Sandra

  Sandra

  Kraamverzorgende
  Het is fijn om in de eerste week het gezin bij te staan, ze alles te vertellen over hun nieuwe baby en ze daarin te begeleiden zodat ze aan het einde van de week zelfstandig de zorg voor hun kindje kunnen overnemen. We kijken dan terug op een mooie tijd en sluiten de zorg met een fijn gevoel af!
 • Charissa

  Charissa

  Kraamverzorgende
  Het is zo fijn om met alle kennis die je in huis hebt het kraamgezin een goede start te laten maken. Daardoor voel je jezelf zeer gewaardeerd en dat geeft je heel veel voldoening! Verder vind ik het telkens weer mooi om een steentje bij te kunnen dragen aan het begin van een nieuw leventje!
 • Agnes

  Agnes

  kraamverzorgende
  Ik vind het uniek om in de eerste week van de geboorte van een kindje bij het gezin te zijn. Om ze te leren hoe ze hun kindje moeten verzorgen. Maar ook om ouders een heerlijke onbezorgde kraamweek te geven waarin ze volledig kunnen genieten van hun kleine wonder!
 • Patricia

  Patricia

  kraamverzorgende
  Ik ben kraamverzorgende in hart en nieren; als klein meisje zei ik al dat ik "baby's ging wassen"! Ik heb zoveel mooie kraamervaringen maar de meest recente is een badbevalling thuis geweest! Wat een mooi gezicht om de baby vanuit het water zijn moeder aan te zien kijken!

Wij staan voor je klaar!

 • Truus

  Truus

  Kraamzorgconsulente
  Ik werk al ruim 23 jaar in de zorg en het blijft leuk om aanstaande ouders alle informatie te geven die ze nodig hebben omtrent de verzorging van hun kindje. En om uitleg te geven over de taken van de kraamverzorgende en wat de aanstaande ouders allemaal mogen en kunnen verwachten!
 • Maaike

  Maaike

  kraamverzorgende
  Ik kom uit een echte kraamzorgfamilie. Ik wist al jong dat ik van kraamzorg mijn vak wilde maken. Moeder en baby de best mogelijke start geven die er is! Daar zet ik me graag voor 100% in. Nu ik zelf moeder ben geworden, vind ik kraamzorg alleen maar leuker!
 • Irmgart

  Irmgart

  Teamleider
  Ik werk vanaf 1985 bij Kraamzorg de Eilanden, eerst als kraamverzorgende, daarna als praktijkopleider en sinds 2002 als Teamleider. Door mijn praktijkervaring weet ik wat er leeft onder de cliënten en kraamverzorgenden. Dit is een groot voordeel in mijn werk!
 • Adina

  Adina

  Kraamverzorgende
  Ik werk al vele jaren met veel plezier bij Kraamzorg de Eilanden. De zorg voor de gezinnen is mijn passie. En met veel plezier en voldoening help ik gezinnen om een fijne kraamweek af te sluiten met een vertrouwd gevoel voor de toekomst.
 • Angela

  Angela

  Kraamverzorgende
  Het mooiste aan mijn beroep vind ik om het geluk binnen het nieuwe gezin te mogen mee maken. Vooral als je ook nog eens bij de bevalling aanwezig mag zijn. Maar ook de zorg en het betrekken van broertjes of zusjes vind ik een hele uitdaging. Kraamverzorgende is voor mij het mooiste beroep!
 • Nel

  Nel

  Kraamverzorgende
  Naast zorg en rust geef ik extra aandacht aan de maaltijden. Onlangs kraamde ik bij een Thaise cliënt. Omdat zij vanuit haar cultuur gewend is vis te eten, heb ik voorgesteld een visgerecht en vissoep te maken. Door in gesprek te gaan constateer ik vaak: "Wat zijn er nog leuke mensen op de wereld!".
 • Astrid

  Astrid

  Teamleider
  Ik vind het leuk om kraamverzorgenden, verloskundigen en natuurlijk de cliënten te zien. De cliënten zie ik met name als ik een huisbezoekje breng. Leuk om persoonlijke aandacht te hebben voor de kraamverzorgende tijdens haar werk en om de nieuwe wereldburger te zien!